O NAMA

Brixwell Investment je kompanija za razvoj nekretnina sa sedištem u Beogradu, koja investira svoj kapital u najatraktivnije lokacije na Vračaru poslednjih 10 godina. Bavi se izradom, projektovanjem i izgradnjom najluksuznijih stambeno poslovnih objekata u ovom delu grada

Poslednji u nizu uspeha Brixwell Investment postigao je sa prelepim objektom moderne arhitekture u jednoj od najmirnijih i najlepših ulica u Beogradu, Internacionalnih brigada 48 na Vračaru. Objekat je nagrađen prestižnom nagradom u kategoriji Best Family Residential Development od strane CIJ Awards eminentne grupacije koja se bavi dodeljivanjem prestižnih nagrada u oblasti investicija u građevinarstvu u jugoistočnom delu Evrope.

Brixwell Investment kompanija se na tržištu opredelila da svojim potencijalnim kupcima pruži vrhunske uslove za život u njihovim objektima koji su građeni najkvalitetnijim materijalima.

Glavna smernica koja definiše arhitekturu Brixwell Investment-a jesu elegancija i prefinjenost, posvećenost u odabiru najplemenitijih materijala sa akcentom na estetiku i funkcionalnost otmenog stila življenja. Neiscrpnu inspiraciju za stvaranje svih objekata Brixwell Investment pronalazi u svetskim dizajnerskim ostvarenjima po svetu i u konstantnoj je potrazi za novim rešenjima i idejama koje zaista ove ambijente čine potpunim,drugačijim i savršenim domovima.

PRESS CLIPPING

Elevate, Jun 2022
Elevate, Maj 2022
Elevate, Mart 2020
Elevate, Februar 2020
Elevate, Januar 2020
Elevate, Decembar 2019
Elevate, Novembar 2019
Elevate, Januar 2019
CIJ magazine, Januar 2019
Elevate, Novembar 2018
Elevate, Oktobar 2018
Elevate, Septembar 2018
Elevate, Jul 2018
Elevate, Mart 2018
Enterijer, Oktobar 2017

Adresa

Internacionalnih brigada 48